Skip to main content
Home  › ... Nieuws › detail

Gezocht: zorgverlener met ervaring in perinatale palliatieve zorg

Heb je ervaring in perinatale palliatieve zorg? En wil je een bijdrage leveren aan de Richtlijn perinatale palliatieve zorg? Dan zijn we op zoek naar jou!


Persoonlijke en aangepaste zorg 

De afgelopen jaren komt het steeds vaker voor dat er al tijdens of vlak na de zwangerschap een levensbedreigende aandoening bij het kind wordt vastgesteld, waar het kind door zal overlijden. Dan is er tijdens en na de zwangerschap persoonlijke en aangepaste zorg nodig. Voor deze zorg wordt er een landelijke Richtlijn perinatale palliatieve zorg ontwikkeld.  

Om te zorgen dat de richtlijn optimaal aansluit bij de Nederlandse praktijk, zijn we op zoek naar zorgverleners die ervaring hebben met perinatale palliatieve zorg.  

Enquête

Wil je bijdragen aan de perinatale palliatieve zorg in Nederland? Vul dan de enquête in en geef aan welke uitdagingen jij tegenkomt bij deze zorgverlening. Je kunt de enquête invullen tot en met 31 mei 2024. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten en de gegevens worden volledig anoniem verwerkt.  

Alvast hartelijk dank! Zo werken we samen aan betere zorg.

Beeld © Sylvia Germes, UMCG

Dit project wordt geleid door het UMCG, in nauwe samenwerking met het LUMC en PZNL. Heb je vragen over de Richtlijn perinatale palliatieve zorg? Neem dan contact op met Ellenoor Schouten, arts-onderzoeker, via richtlijnPPZ@bkk.umcg.nl


Deel deze pagina

Mogelijk ook interessant


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.


Er is een fout opgetreden. Fout: avt.Action Form_V1 is op dit moment niet beschikbaar.