Skip to main content
Home  › ... Ondersteuning › Kinder Comfort Teams

Kinder Comfort Teams

Om een verbinding te maken tussen zorg in het ziekenhuis en zorg thuis zijn binnen de Academische Kinderziekenhuizen Kinder Comfort Teams (KCT) opgericht. Een KCT is een multidisciplinair team met medische, verpleegkundige, pedagogische, psychosociale en spirituele expertise. Deze teams begeleiden gezinnen en waar nodig organiseren en coördineren ze de zorg. De Kinder Comfort Teams zijn er voor hulp bij zorg in het ziekenhuis en voor de overgang van ziekenhuis naar huis.


Kinder Comfort Teams

Ondersteuning

Voor ouders

Wil jij als ouder hulp of begeleiding van een Kinder Comfort Team voor jouw kind en jullie gezin? Neem dan contact op met het KCT van het academisch kinderziekenhuis waar je kind in zorg is.

Voor professionals

Een Kinder Comfort Team biedt niet alleen gezinnen hulp, maar ook professionals, zowel binnen als buiten het ziekenhuis. Heb jij vragen over het medische beleid of de afstemming met het ziekenhuis? Of heb je behoefte aan advies of specifieke informatie over het zorgproces? Neem dan contact op met één van onderstaande KCT's. Mocht er in jouw regio nog geen KCT zijn, dan kun je met vragen terecht bij het EmmaThuis team.

 

Mijn Kinder Comfort Net

Veilig online contact en informatie delen: MijnKinderComfortNet

MijnKinderComfortNet is voor de Kinder Comfort Teams beschikbaar. Je kunt hier veilig online contact hebben en informatie delen met gezinnen en met de professionals die betrokken zijn bij de zorg en ondersteuning van een ernstig ziek kind.

Lees meer hierover in de pdf.

 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.


Er is een fout opgetreden. Fout: avt.Action Form_V1 is op dit moment niet beschikbaar.