Skip to main content
Home  › ... Scholing

Trainingsaanbod

Trainingsaanbod

Een uitgebreid overzicht van trainingen voor (zorg)professionals betrokken bij kinderpalliatieve zorg. Met het onderstaande aanbod zorg je voor meer verdieping in de kinderpalliatieve zorgverlening.

 

Trainingsaanbod

E-learning

Ben je als vrijwilliger, mantelzorger of zorgverlener betrokken bij de zorg voor een ernstig ziek kind? Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg heeft in samenwerking met het Internationale Netwerk Kinderpalliatieve Zorg (ICPCN) een e-learning programma ontwikkeld, waarbij je verschillende facetten binnen de kinderpalliatieve zorg eigen kunt maken.

 


Onderwijs

Het is van groot belang toekomstige (zorg)professionals bewust te maken welke cruciale rol zij hebben in de kinderpalliatieve zorg. Het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg initieert, ontwikkelt, faciliteert, borgt en stimuleert onderwijs over kinderpalliatieve zorg in Nederland in samenwerking met het werkveld. 


Databank

Het Kenniscentrum stelt praktijkopdrachten van studenten met eindcijfer 8 en hoger beschikbaar stellen via deze databank. Van deze praktijkopdrachten wordt een samenvatting gemaakt zodat de opgeleverde kennis en informatie verder kan worden gebracht.

 


Symposia

Een uitgebreid overzicht van symposia voor (zorg)professionals betrokken bij kinderpalliatieve zorg. Met het onderstaande aanbod zorg je voor meer verdieping in de kinderpalliatieve zorgverlening.

 


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.