Skip to main content

Databank studenten opdrachten

Het Kenniscentrum stelt praktijkopdrachten van studenten met eindcijfer 8 en hoger beschikbaar stellen via deze databank. Van deze praktijkopdrachten wordt een samenvatting gemaakt zodat de opgeleverde kennis en informatie verder kan worden gebracht.

Het Kenniscentrum stelt praktijkopdrachten van studenten met eindcijfer 8 en hoger beschikbaar stellen via deze databank. Van deze praktijkopdrachten wordt een samenvatting gemaakt zodat de opgeleverde kennis en informatie verder kan worden gebracht. De databank dient als inspiratiebron voor professionals en studenten. Door uitmuntende praktijkopdrachten beschikbaar te stellen wordt de doorontwikkeling van kennis gefaciliteerd. Zo voorkomen we dat waardevolle informatie en adviezen op de plank blijven liggen.


Interesse

Wil je een praktijkopdracht aanleveren of ben je vanuit het onderwijs geïnteresseerd in de onderwijsmodule ‘Begeleiden van ernstige zieke kinderen en hun gezinnen’, neem dan contact op met Marjolein Koot.

Op zoek naar meer informatie betreffende de afstudeerscripties of onderzoeken van studenten? Neem dan contact op met het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.


Er is een fout opgetreden. Fout: avt.Action Form_V1 is op dit moment niet beschikbaar.