Skip to main content
Home  › ... Scholing › Onderwijs

Onderwijs

Het is van groot belang toekomstige (zorg)professionals bewust te maken welke cruciale rol zij hebben in de kinderpalliatieve zorg. Het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg initieert, ontwikkelt, faciliteert, borgt en stimuleert onderwijs over kinderpalliatieve zorg in Nederland in samenwerking met het werkveld. 


Onderwijs

Kinderpalliatieve zorg in het onderwijs

De gastlessen worden uitgevoerd door ervaringsdeskundigen, verbonden aan het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg. De persoonlijke ervaring en expertise wordt als leidraad gebruikt om een brug te slaan tussen theorie en praktijk.

Het projectonderwijs is een samenwerking waarbij het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg naast een stukje inhoud verzorging, zowel als opdrachtgever en als begeleider een rol vervult. Daarnaast stellen wij onderwijsmateriaal online ter beschikking.   


Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden om kinderpalliatieve zorg aan te bieden binnen jouw onderwijs? Neem dan gerust contact op met onze opleidingscoördinator Marjolein Koot om nader te verkennen. Voor meer vragen over deskundigheidsbevordering, neem contact op met Mara van Stiphout.

Gerelateerd nieuws


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.