Skip to main content
Home  › ... Scholing › Training

Trainingen

Een uitgebreid overzicht van trainingen voor (zorg)professionals betrokken bij kinderpalliatieve zorg. Met het onderstaande aanbod zorg je voor meer verdieping in de kinderpalliatieve zorgverlening.


Trainingen

Aanbod

Trainingen voor (zorg)professionals betrokken bij kinderpalliatieve zorg.


Schrijf je in

Advance Care Planning training

Wil jij leren hoe je met ouders een gesprek aangaat waarin je samen verkent wat de voorkeuren en doelen zijn voor de toekomstige zorg van hun kind? Tijdens de 2-daagse ACP training wordt duidelijk wat vroegtijdige zorgplanning is en leer je communicatieve vaardigheden die helpend zijn in ACP-gesprekken. Want, hoe nodig je gezinnen uit voor zo’n gesprek? Op welke manier verken je hoe kind en gezin naar de toekomst kijken? En hoe ga je om met de emoties die kunnen spelen?


 

Trainingsdata

Dag 1 dinsdag 26 november 2024
Dag 2 dinsdag 3 december 2024

Prijs

€ 959,00 voor artsen. VPK € 767,20 (gebruik kortingscode KPZ4.) De prijs is inclusief lesmateriaal en lunch. De tarieven zijn gebaseerd op het inkomen en opleidingsbudget van de desbetreffende beroepsgroep.

Locatie

BCN Utrecht CS

Beschikbare plekken

3 plaatsen

In deze tweedaagse, verdiepende ACP training leer je ACP toe te passen in de praktijk. Het is een kleinschalige, intensieve training, die verheldert wat ACP is, die je wegwijs maakt in het gebruik van een ACP toolkit (IMPACT) en die je communicatieve vaardigheden aanreikt die helpend zijn in ACP gesprekken. De training wordt gegeven door Jurrianne Fahner en Marijke Kars, experts op het gebied van ACP, in samenwerking met trainers/acteurs van Wilde Kastanje, experts in communicatietraining.

Accreditatie 
Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals: 12 punten
Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register: 12 punten
Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK): 12 punten

Annuleren
Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan de 2-daagse training Advance Care Planning in de kindergeneeskunde dan kan een collega jouw plek innnemen, mits vooraf met ons afgestemd. Tot 6 weken voor aanvang van de training is annulering kosteloos. Bij annulering van 6 tot 4 weken voor aanvang van de training wordt 50% van de deelnamekosten in rekening gebracht. Bij een annulering korter dan 4 weken voor aanvang is betaling van de volledige kosten verplicht. Annuleren van de training kan via een mail naar info@kinderpalliatief.nl

Persoonsgegevens en privacy
Informatie over ons privacybeleid en de verwerking van persoonsgegevens in het bijzonder vind je hier.

N.B. Het kan voorkomen dat we door veranderende coronamaatregelen genoodzaakt zijn een fysieke training te wijzigen in een online training. Wij stellen jou hier per e-mail van op de hoogte. Door onze ervaren trainers kunnen wij online dezelfde kwaliteit garanderen als op locatie. Dit heeft geen invloed op de hiervoor genoemde annuleringstermijn.

Kijk voor meer informatie op de website voor meer middelen voor kinderen, ouders en zorgverleners om Advance Care Planning in praktijk te brengen.

Meedoen met de training?

Deze training wordt door experts uit de praktijk en ervaringsdeskundigen gegeven.

Vragen of contact

Voor vragen over deze training kun je contact opnemen met:Meedoen met de training?

Deze training wordt door experts uit de praktijk en ervaringsdeskundigen gegeven.

Deel deze pagina


Terug naar overzichtspagina

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.