Home  › ... Ondersteuning › Informatiemateriaal › Apps & Tools

De Pallas app

De Pallas is een app voor zorgverleners, mantelzorgers en vrijwilligers om te helpen met medische kindzorg. De app zorgt ervoor dat je zelf bepaalt wat werkt voor jou om sterk genoeg te blijven. Ook kun je via de app jouw mening geven over de zorg, dan kan deze verder verbeterd worden.

Nieuwsgierig om met de app aan de slag te gaan?
De Pallas is nu beschikbaar in de app-stores van Android en iOS. We willen leren van de feedback van gebruikers. Interesse om hieraan mee te werken?
Meld je dan aan met naam, functie en emailadres bij Stephanie Vallianatos: s.vallianatos@kinderpalliatief.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.