Skip to main content
Home  › ... Nieuws

Nieuws

Lees hier meer over alle ontwikkelingen binnen kinderpalliatieve zorg. En bekijk alle belangrijke data in de landelijk agenda.


Symposium ‘De kunst van contact’

Wil je meer weten over de impact van contact maken en hoe anderen de kunst van contact toepassen?


Als zorgprofessional weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om echt verbinding te voelen met de mensen met wie je werkt. Vooral omdat je vaak in contact bent met kinderen en ouders die zich in een kwetsbare situatie bevinden. Het zorgt voor vertrouwen, en dat is de basis voor een veilig gevoel.

Zorgprofessionals en CliniClowns kunnen veel van elkaar leren. Daarom organisereert CliniClowns samen met Stichting Kind en Ziekenhuis op 14 maart 2024 het Symposium ‘De kunst van contact’ in Amersfoort.

Wil je meer weten over de impact van contact maken en hoe anderen de kunst van contact toepassen?

CliniClowns bestaat 30 jaar! In die tijd heeft CliniClowns een eigen wijze ontwikkeld om zich te verbinden met het kind en de ouders.

Met creativiteit, spel en humor dragen ze bij dat kinderen weer kunnen ontspannen, zich gezien en gehoord voelen en meer zelfregie ervaren. Dit doen ze samen met jou.

Tijdens dit symposium worden inzichten gedeeld en doe je kennis op vanuit verschillende perspectieven. Om zo je vaardigheden in contact maken met mensen in een kwetsbare situatie te verfijnen.

Voor wie?

Het symposium is bedoeld voor alle zorgprofessionals die werken met kinderen met een ziekte, beperking en neurodiversiteit.

Kijk voor meer informatie en inschrijvingen op de website: https://www.cliniclowns.nl/symposium


Deel deze pagina

Mogelijk ook interessant


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.