Skip to main content
Home  › ... Nieuws

Nieuws

Lees hier meer over alle ontwikkelingen binnen kinderpalliatieve zorg. En bekijk alle belangrijke data in de landelijk agenda.


Kom ook naar het MKS symposium ‘Hun leven, onze zorg’

Kom ook naar het middagsymposium ‘Hun leven, onze zorg’ op 20 april 2023.


Veel kinderen hebben na het ziekenhuis ook nog onze zorg en ondersteuning nodig. Soms kort, soms langdurig, soms altijd. Zorg en ondersteuning die aansluiten bij hun behoeftes. Op medisch gebied, maar ook op alle andere terreinen van het leven. Buiten het ziekenhuis moeten deze kinderen hun eigen leven zo goed mogelijk kunnen leiden. Zijzelf, maar ook hun ouders, broers en zussen. Waarbij kind en gezin zelf de regie hebben.

Samenwerken is nodig

Maar: dat lukt alleen als we allemaal bijdragen. Kinderartsen en kinderverpleegkundigen, binnen en buiten het ziekenhuis. Maar ook beleidmakers en zorgbestuurders. En professionals bij gemeenten, in scholen en bij de sportclub.

Ben jij erbij?

Laat je tijdens het symposium, op 20 april 2023, bijpraten door topsprekers, maak kennis met de nieuwste praktische tools en ontdek inspirerende voorbeelden van collega's. En luister vooral naar de ervaringsverhalen van gezinnen. Zodat je weet hoe jij het verschil kunt maken in hun leven. Benieuwd naar het programma? Bekijk 'm hier.

Aanmelden?

We heten je van harte welkom op het symposium. Wil je je aanmelden, klik dan hier.

Accreditatie wordt aangevraagd.

 


Deel deze pagina

Mogelijk ook interessant


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.