Skip to main content
Home  › ... Nieuws

Nieuws

Lees hier meer over alle ontwikkelingen binnen kinderpalliatieve zorg. En bekijk alle belangrijke data in de landelijk agenda.


Rondetafelgesprek over de resultaten van de Pilot Domein Overstijgend Indiceren

Een inspirerende middag.


Rondetafelgesprek

Eind januari is een rondetafelbijeenkomst in Harmelen georganiseerd om samen met betrokkenen in gesprek te gaan over de resultaten van de pilot. 

Het doel van de pilot was om te onderzoeken hoe ouders ontlast kunnen worden in de organisatie en indicatiestelling van zorg, ondersteuning en de hoge administratieve lasten die de schotten van wetgevende kaders met zich brengen. De pilot heeft inzicht gegeven in de knelpunten, uitdagingen en oplossingsrichtingen op indicatiegebied binnen de kinderpalliatieve zorg. 

Input voor vervolg

Tijdens de bijeenkomst werden ervaringen uitgewisseld vanuit verschillende perspectieven over Domein Overstijgend Indiceren. Ook kwam de continuering hiervan aan de orde. De urgentie van maatwerk in de kinderpalliatieve zorg is duidelijk en de mogelijkheden zijn verkend. Na de rondetafels werd met een hapje en een drankje nagepraat over de opbrengsten en uitdagingen van dit belangrijke onderwerp. Het was een inspirerende middag waarin goede input is opgehaald voor het vervolg van de pilot. En het doet ons beseffen hoe waardevol het is om stil te staan bij behaalde successen.
 rondetafel


Deel deze pagina

Mogelijk ook interessant


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Lees hier meer over alle ontwikkelingen binnen kinderpalliatieve zorg. En bekijk alle belangrijke data in de landelijk agenda.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.