Skip to main content

National calendar

Nieuwe collega's Netwerken Integrale Kindzorg

Maak kennis met de nieuwe collega's binnen de Netwerken Integrale Kindzorg.


Marcella van de Vendel

Hallo allemaal,

Per 1 juni ben ik begonnen als netwerkcoördinator bij de Netwerken Integrale Kindzorg, regio Zuidwest. Na een fijn ontvangst en een aantal kennismakingsgesprekken begin ik steeds meer inzicht te krijgen in het werk, het werkveld en de regio. Ik hoop hier nog veel meer kennis over te krijgen.

Foto Marcella profiel

Even kort over mijzelf: getrouwd, moeder van 3 pubers en ik woon het kleine dorpje Eethen, tussen Waalwijk en Gorinchem. Ik ben kinder- en neonatologie verpleegkundige en regieverpleegkundige geweest in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem. Daarnaast heb ik vorig jaar de opleiding bedrijfskundig management afgerond. Dus tijd voor een nieuwe uitdaging!

Ik heb affiniteit met Medische Kindzorg Samenwerking en de kinderpalliatieve zorg. 'Alleen ga je hard, samen kom je verder' is mijn motto en daarom heb ik ook gekozen voor het NIK. Dat is ook het mooie aan een netwerk. Niet steeds opnieuw het wiel uitvinden, maar goede verbeteringen of nieuwe kennis delen. Met inzicht in elkaars kwaliteiten en zicht op welke zorg er geboden kan worden. Mijn collega's zijn mooie bevlogen professionals met allemaal hetzelfde doel; de verbetering van de (kinderpalliatieve) zorg voor kinderen en hun ouders. En daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

Anneloes Louissen

Mijn naam is Anneloes Louissen en op 1 juni 2024 ben ik gestart als Netwerkcoördinator in de regio Zuidoost. Graag stel ik mij aan jullie voor.

Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we twee heerlijke zoontjes van vier en anderhalf. Ik ben een geboren en getogen Deventerse, en woon dus ook in de regio waar ik ga werken. Superfijn!

Ik heb een achtergrond als kinderverpleegkundige en ben opgeleid in de kinderthuiszorg. Daarna heb ik mijn ervaring in de kindzorg uitgebreid door te werken voor Zilveren Kruis als zorginhoudelijk adviseur op verschillende afdelingen. En nu mag ik mijn kennis en ervaring inzetten en uitbreiden in de Netwerken Integrale Kindzorg, een droombaan die op mijn pad kwam. Het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg is een organisatie waar ik altijd naar op keek. Samen met de Netwerken Integrale Kindzorg zetten zij zich volledig en onafhankelijk in voor de integrale kindzorg in Nederland. En ik ben trots dat ik daar nu een onderdeel van mag zijn! Ik kijk ontzettend uit om jullie te ontmoeten, samen te werken en de beste zorg en kwaliteit voor kind en gezin te organiseren en te waarborgen.

Miranda van den Eijnden

Ik ben Miranda van den Eijnden en ik start op 1 juli 2024 als netwerkcoördinator bij het NIK, in de regio Utrecht. Hiervoor heb ik als manager en relatiemanager bij een IPSO-centrum voor leven met en na kanker gewerkt. Ook had ik een praktijk voor coaching en verliesbegeleiding. Verder ben ik bij enkele (patiënten)verenigingen, Humanitas en De Regenboogboom betrokken geweest.

In mijn vorige werk ben ik veel vraagstukken op het gebied van de laatste levensfase en afscheid tegen gekomen; op individueel niveau en ook in het regionale palliatieve netwerk. Als moeder van een dochter met een stofwisselingsziekte (overleden in 2001) ken ik de palliatieve zorgvragen van binnenuit.

Vanuit mijn vorige werk en opleidingen bij Land van Rouw, Phoenix Opleidingen en ITIP ken ik een aantal mensen die verbonden zijn aan het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg en het (landelijke) netwerk daarvan. Ik ben heel blij dat ik me kan verbinden aan het Kenniscentrum en zet graag het goede werk van Leandra Beeloo voort. Het is belangrijk dat kinderpalliatieve zorg toegankelijk is voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Daar wil ik me graag voor inzetten. Ik ontmoet je graag.


share this page

Might also be interesting


Back to news overview