Skip to main content
Home  › ... Training

IMPACT en training

Advance Care Planning vraagt om specifieke communicatieve vaardigheden van de zorgverlener. Training helpt professionals zich deze vaardigheden eigen te maken en IMPACT adequaat te gebruiken in hun praktijk


 

IMPACT en training

Advance Care Planning

In Advance Care Planning neemt communicatie met kinderen en ouders een centrale positie in. Communicatie over voorkeuren en doelen van zorg in de context van ernstige ziekte vraagt om specifieke communicatieve benaderingen en vaardigheden.

Training

Wil jij leren hoe je met ouders een gesprek aangaat waarin je samen verkent wat de voorkeuren en doelen zijn voor de toekomstige zorg van hun kind? Tijdens de 2-daagse ACP training wordt duidelijk wat vroegtijdige zorgplanning is en leer je communicatieve vaardigheden die helpend zijn in ACP-gesprekken. Want, hoe nodig je gezinnen uit voor zo’n gesprek? Op welke manier verken je hoe kind en gezin naar de toekomst kijken? En hoe ga je om met de emoties die kunnen spelen?

Aanmelden

De training bestaat momenteel uit twee dagen. Dit najaar vindt de training plaats op dinsdag 26 november en dinsdag 3 december. 

De training wordt verzorgd door het Kenniscentrum Kinderpalliatieve Zorg.