Skip to main content
Home  › ... Ouders

Advance Care Planning voor ouders van kinderen met een ernstige aandoening

Wat vind je belangrijk voor de zorg en behandeling van jouw kind? Hier vind je handreikingen om in gesprek te gaan met zorgverleners.


 

Advance Care Planning voor ouders van kinderen met een ernstige aandoening

Spreken over de toekomst van jouw kind

Als ouder van een ernstig ziek kind komt er veel op je af. Vaak is er veel onzeker. Toch moet je beslissingen nemen over de zorg en behandeling van jouw kind. Hoe kijk je naar de toekomst van je kind? Weten de zorgverleners van jouw kind wat je belangrijk vindt voor je kind en waarom je dit vindt?

Het kan zijn dat de dokter of verpleegkundige van jouw kind je uitnodigt voor een gesprek om samen over je kind en de toekomst te praten. Samen kunnen jullie ontdekken welke zorg en behandeling bij jullie kind en gezin passen. Je kunt ook zelf om een gesprek vragen. Op deze website vind je materialen om je voor te bereiden op zo’n gesprek.

Download materialen

Download hieronder informatie om je voor te bereiden op het gesprek en deel jouw zorg- en behandelwensen in het formulier. 

Animatie Advance Care Planning

Animatie Advance Care Planning

Bestel IMPACT materialen

Het is mogelijk om de IMPACT materialen gedrukt te bestellen. Hier zijn kosten aan verbonden. Vraag vrijblijvend een offerte op. Stuur een e-mail naar info@kinderpalliatief.nl