Skip to main content
Home  › ... Kinderen

Advance Care Planning voor kinderen en jongeren

Wat vind jij belangrijk voor jouw zorg en behandeling? Hier vind je informatie over hoe je in gesprek kan gaan met jouw arts of verpleegkundige.


 

Advance Care Planning voor kinderen en jongeren

Samen naar de toekomst kijken

Als je een ernstige ziekte of aandoening hebt, wil je graag de zorg en behandeling krijgen die bij jou past en goed voor je is. Mensen om je heen moeten weten wat belangrijk voor je is, zodat ze met je mee kunnen denken. Het is fijn als je ouders dit weten, maar het is ook belangrijk dat je dokter of verpleegkundige dit weet.

Om te ontdekken wat jij belangrijk vindt, is het soms nodig om vooruit te kijken naar de toekomst. Wat vind je belangrijk als het goed met je gaat? Wat vind je belangrijk als het minder goed met je gaat?

Het kan zijn dat je dokter of verpleegkundige je uitnodigt voor een gesprek om samen over jou, je ziekte en de toekomst te praten. Je kan ook zelf om zo’n gesprek vragen.

 

Download materialen

Download hieronder een vragenboekje om je voor te bereiden op het gesprek en deel jouw zorg- en behandelwensen in het formulier. 

Animatie Advance Care Planning

Animatie Advance Care Planning

Bestel IMPACT materialen

Het is mogelijk om de IMPACT materialen gedrukt te bestellen. Hier zijn kosten aan verbonden. Vraag vrijblijvend een offerte op. Stuur een e-mail naar info@kinderpalliatief.nl