Skip to main content
Home  › ... Nieuws

Nieuws

Lees hier meer over alle ontwikkelingen binnen kinderpalliatieve zorg. En bekijk alle belangrijke data in de landelijk agenda.


Module Individueel Zorgplan 2.0 nu beschikbaar in MijnKinderComfortNet

Inmiddels wordt het vernieuwde Individueel Zorgplan (IZP) getest in de praktijk. Op verzoek wordt dit sinds 20 juni ook getest binnen de beveiligde...


Sinds 1 maart wordt het vernieuwde Individueel Zorgplan (IZP) getest in de praktijk. Al snel werd door zorgprofessionals de wens uitgesproken om het vernieuwde IZP ook te testen binnen de beveiligde omgeving van MijnKinderComfortNet. Goed nieuws: sinds 20 juni is dit mogelijk!

 

Nieuwe module
De bestaande module van het IZP binnen MijnKinderComfortNet is aangepast naar de vernieuwde versie (IZP 2.0). Zorgprofessionals die al werken met MijnKinderComfortNet kunnen vanaf nu, gezamenlijk met alle betrokkenen rondom het gezin, eenvoudig een IZP opstellen binnen deze omgeving. Ook kan het IZP vanuit de omgeving als PDF-bestand geëxporteerd worden.

Wilt u als zorgprofessional ook met MijnKinderComfortNet gaan werken? Neem dan contact op met Stephanie Vallianatos.

Over MijnKinderComfortNet
MijnKinderComfortNet is een digitaal platform voor beveiligd online contact en voor het veilig delen van informatie tussen gezin en mensen die betrokken zijn bij de zorg en ondersteuning van een ernstig ziek kind. Binnen dit persoonlijk netwerk kunnen betrokkenen in een vertrouwde omgeving veilig informatie met elkaar delen, afspraken inzien en kindgerichte inhoudelijke informatie en links bezoeken. Het gezin heeft de regie over het persoonlijke netwerk van hun kind en bepaalt welke betrokkenen hieraan worden toegevoegd.

Meer informatie over het Individueel Zorgplan
Op de IZP pagina kunt u meer informatie vinden over het Individueel Zorgplan. 


Deel deze pagina

Mogelijk ook interessant


Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuws

Lees hier meer over alle ontwikkelingen binnen kinderpalliatieve zorg. En bekijk alle belangrijke data in de landelijk agenda.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom kinderpalliatieve zorg.